Orbit

類別 2200 深夜拾堂
節目名稱 通勤者 The Commuter
星期 星期一
時段 2200
主持人 黛米
節目描述說明 通勤的路途無論是遠是近,都是一段沒有人能參與的孤獨旅程。我在通勤時睡覺、傳訊息、聽音樂,也在通勤時放空、思考、整理心情。你在通勤時做什麼呢?我能打破那個孤寂,參與你的通勤之旅嗎?
No matter how much time you spend on commuting, it's a lonely journey. I sleep, send messages, listen to music when l commute. l will Think about something or nothing on the bus or MRT. How about you? Can I join your journey?
集數 0122_1
0122_2
0122_3
0122_4
0122_5
0122_6
0122_7
0122_8
0122_9
0122_10
0122_11

關閉