Orbit

類別 1800 六根不清靜
節目名稱 四年目睹之怪現狀 Life in University
星期 星期一
時段 1800
主持人 瑪怪,秀怪
節目描述說明 大學四年,從懵懂無知的大一新鮮人到現在的大四老屁股,在這四年的大學生活中,發現許多過去的我們意想不到的現象和問題。所以就讓我們一起在節目上輕鬆聊天,一起總結這有血、有淚、有笑、又怪的四年吧!

Four years in college, we grow from freshman to senior. During our college lives, we discover some interesting problems and phenomenon. So let’s chat in our radio show, and sum up our tired. fun. interesting and weird college life!
集數 0118_1
0118_2
0118_3
0118_4

關閉