Orbit

類別 1800 六根不清靜
節目名稱 真愛KTV True Love KTV
星期 星期二
時段 1800
主持人 晉桑,慧醬
節目描述說明 每個人都有自己喜愛的歌手,但是你真的能夠稱做他的「真愛粉」嗎?
歡迎來到《真愛KTV》 ,你可以在遊戲當中展現你的粉絲力,更可以大展歌喉,在空中向世界宣示你對歌手滿腔的熱愛!還在等什麼呢,《真愛KTV》 就在這裡等著你!

Everyone has his or her favorite singers, but are you their “true fans”?
Welcome to “True Love KTV”! You can show your love to singers via the games in our program. What are you waiting for? “True Love KTV”is waiting for you!
集數 0218_1
0218_2
0218_3
0218_4

關閉