Orbit

類別 1700 歌五青春
節目名稱 隔壁小美來找碴 News Hunt
星期 星期二
時段 1700
主持人 小小,美美
節目描述說明 「早安,每天喝大量的可樂可以溶解腎結石喔!」奇怪,這些在FB社團或Line上的消息,甚至是一些新聞報導,聽起來怎麼都怪怪的啊?別擔心!就讓古靈精怪的美美和小小輕鬆聊天找碴,找出生活中被忽略的假新聞吧!
“Good morning! Drinking coke can prevent you from having Kidney stones.” Seriously? The information from Line group. Facebook and news seems weird. Don’t worried, just follow May’s and Bitty’s steps. Let’s check all the fake news out in our daily lives.
集數 0217_1
0217_2
0217_3
0217_4

關閉