Orbit

類別 1600 如夢四幻
節目名稱 如果事務所 If I Stories
星期 星期四
時段 1600
主持人 Ever
節目描述說明 由店長Ever開設的如果事務所,受理來自各地陌生人的委託。
你想知道「來世」是什麼樣子嗎?妄想擁有魔法、偷偷許願能回到過去?
在下午茶時間推開大門,跟著Ever一起跳入幻想的虛構時空;或是轉過幾條巷子,走進真實社會的小小角落。
Have you ever imagine a world with magic? Or so-called afterlife? If you can leap time, how would it be?
In “If I Stories”, you can jump into another parallel universe with DJ Ever and have a journey to somewhere in the society you’ve never reached before.
let’s write our “If I Stories” together
集數 0416_1
0416_2
0416_3
0416_4

關閉