Orbit

類別 1500 三聲有幸
節目名稱 ONSTAGE
星期 星期三
時段 1500
主持人 Youth
節目描述說明 「ONSTAGE」將透過「舞台」這個元素,帶聽眾去聽見、看見許多未曾欣賞過的韓國音樂,以現場的演出音樂作為節目主軸,介紹音樂節目及韓國樂團。現場音樂是音樂聆聽最初始的樣子,而ONSTAGE想帶聽眾重回那樣的感動。
“ONSTAGE” wants to introduce the live show on the stage. Introducing the live show from Korea Music Entertain and the live stage from the Korean artists. We believe that “Live Music” is the best and original way to enjoy music.
集數 0315_1
0315_2
0315_3
0315_4
0315_5
0315_6
0315_7
0315_8
0315_9
0315_10
0315_11
0315_12

關閉