Orbit

類別 1200 午力全開
節目名稱 生而為人 We Aren't Born to Die.
星期 星期五
時段 1200
主持人 Ray
節目描述說明 在法律之下,在盲從之上,有塊曖昧不明的地帶,只能從口耳間中略知一二。有人稱之為「潛規則」、太宰治怪罪它為「世人的眼光」,但本質上,這就是「做人的方法」。《生而為人》,希望能透過話語和音樂,引導聽眾理清思緒,更了解自己,探討身為人類的更多可能性。

There’s a blurred zone between law and absolute obedience. I call it “The Way of Being Human“. With words and Music, I hope “We Aren't Born to Die.” can help listeners realizing themselves, even discover infinite possibilities of human.
集數 0512_1
0512_2
0512_3
0512_5
0512_6
0512_7
0512_8
0512_9
0512_10

關閉