跳到主要內容區塊 漢堡選單漢堡選單漢堡選單
首頁 / 節目表
:::
類別 1500 雞蛋三明治
節目名稱 睡著睡著夢醒了
All Good Dreams Must Come To An End
星期 星期一
時段 15:00
主持人 胖琳
節目描述說明

即將畢業的你們,有什麽話想説呢?我想對廣播説話,你呢?一起重遇當年的自己吧!那個青澀又純粹的自己。

It's time to graduate, would you like to recall your university memories? Let's have a chat about it, a simple one, I think we may somehow meet that OLD you in our conversation.

集數 0115_1 0115_2 0115_3 0115_4 0115_5 0115_6 0115_7
back to top
回首頁 政治大學 網站導覽 English